1:1 Zen-urban

jeremy-beadle-129624-unsplash.jpg

Awake yourself

 

Solving problems from inside out
Helping you connecting to source and your higher self

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. Jo højere op vi kommer ad karrierestigen, jo mere kan vi have brug for et fortroligt rum. Nu har du mulighed for at investere i en lille coaching-pakke med tre gode sessioner, der sikrer at du tager de rigtige beslutninger i en konkret situation. 

COACHINGEN
Når vi mødes er det til en nærværende samtale omkring det der er vigtigt for dig at tale om på den pågældende dag. Min intention er, at du i løbet af sessionen får nye indsigter, og får løst et ledelsesmæssigt dilemma. Samtaleformen vil være en blanding af feedback, sparring og coaching. Vi mødes på Awake leadership solutions kontor.

FORBEREDELSE
Det er vigtigt at du møder forberedt op. Vi har haft tilfælde før, hvor kunder møder op til en dyr session uden et emne og forventer at vi [Awake] finder på et godt coaching-emne. Det kan hurtigt blive spild af penge. Zen-walk og Zen-camp sessionerne er mere afslappede og der behøver man ikke være helt skarp på hvad man ønsker at opnå, men i Zen-urban coaching-sessionerne, går vi altså efter at løse en konkret og aktuel problemstilling. Det bedste er hvis du kan sende lidt info en dag eller to før på hvad du ønsker at fokusere på i sessionen.

PRIS
20.000 kr + moms 4 stk. 1:1 Zen-urban coaching session [4x3 timer]

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, så vi kan få vores første aftale i kalenderen.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk