1:1 Zen-camp

bobby-burch-145906-unsplash.jpg

Awaken in nature

 

Urban wilderness-retreat every six months to re-balance
Rest and rejuvenate like a CEO

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. At spænde buen hårdt og have tunnelsyn på vores mange commitments, er ofte nødvendigt for at lykkes. Over en lang periode kan det dog slide på vores kroppe og rent mentalt, kan vi komme til at glemme os selv. Nu kan du altså også følge den opskrift som mange succesfulde CEO´s over hele verden bruger [at sætte tid af til at re-connecte med sig selv for at få bedre ideer]. Det vil give dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen, og du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv som helhed. 

VORES ZEN-KONCEPT
Begge vores outdoor zen-koncepter er designede til at gøre naturen mere tilgængelig for vores kunder og have gode rammer for autentiske samtaler. Hvor 1:1 Zen-walk er en kortere tre-timers session, så er 1:1 Zen-camp er måde at prøve at sove ude på. I begge programmer er den gode samtale, coaching og feedback i fokus.

ER DU I BALANCE?
Vi bliver hele tiden distraherede i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kan derfor være svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med en kort tilbagevenden til naturen. 

BACK TO BASICS
At komme back-to-basics i planlagte korte stunder, kan både være forebyggende for stress, og helende, når kroppen rent faktisk er begyndt at sige fra. Vi har integreret den vilde natur i flere af vores programmer, men nu det er også muligt at tage på kortere ture til skovene nord for København.

YIN-MOMENTS
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage ud i skoven til en walk and talk, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. 

STYRKEN VED DET FORTROLIGE RUM
Jo højere vi kommer op ad karrierestigen, jo mere har vi faktisk også brug for et fortroligt ”rum“. Når vi har flere timer sammen får du også mere tid til at åbne op for det du har brug for at komme i kontakt med.

COACHING & FEEDBACK
Vi mødes alt i alt to gange i løbet af året til en nærværende samtale i naturen, omkring det der er vigtigt for dig at tale om. Jeg sørger for, at du i løbet af sessionen får nye indsigter, at du bliver inspireret til nye bevidste handlinger og evt. får løst et ledelsesmæssigt dilemma. Samtaleformen vil være en blanding af feedback, sparring og coaching. 

PLANLÆGNING
Vi finder en dag hvor du kan gå lidt tidligere fra arbejde og møde lidt senere den efterfølgende dag. Omkring kl. 15.00 mødes vi [f.eks i Gribskov]. Næste morgen afslutter vi kl. 09.00. Det betyder at du kan køre til og fra vores Zen-camp uden for den værste trafik. Vi kan naturligvis justere i tiderne. Inden hver Zen-camp sender du blot en liste over de emner du gerne vil diskutere i skoven og have feedback på.

DETALJERNE
Jeg har udstyr og mad med til overnatningen. Når vi mødes skal du lige lande. Så går vi ind i skoven. De første timer taler vi mens vi går. Vi stopper og laver nærværsøvelser. Når vi har lavet lejr i ro og mag, spiser vi og efterfølgende er der tid til mere samtale og sparring. Måske laver vi et bål. Du overnatter i dit eget telt og vågner op midt i naturen med en fornyet ro. Om morgenen pakker vi lejren sammen og går stille og roligt tilbage til bilerne.

FORBEREDELSE
Vi tager lige en kort samtale et par uger inden omkring udstyret, beklædning og hvad du skal låne [sovepose etc.]. Vi planlægger et godt sted at mødes fra gang til gang. Om vinteren har jeg et telt med der kan opvarmes.

PRIS
20.000 kr + moms for 2 stk. 1:1 Zen-camp sessioner

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, så vi kan få vores første aftale i kalenderen.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk