The awakened leder program

john-westrock-638048-unsplash.jpg

Awaken more

 

Awake 2: The journey continues
Holistic leadership and greater perspective

Springet fra Awake 1 til Awake 2 kan være stort. Så lad os fortælle lidt om hvordan vi tænker. Og ikke mindst hvorfor vi i de sidste to år har arbejdet intenst på at udvikle en værdig overbygning til Awake 1 med ligeså mange hestekræfter.

Awake 1 er en dybdegående leadership-uddannelse. Igennem de sidste 12 år, har vores kunder fået et mærkbart større overskud på arbejdet efter de har fået adgang til at se på lederskab på en helt ny måde.

Som leverandør til erhvervslivet, kan vi jo altid gøre det bedre. Intet program kan være 100 % perfekt. Vi har udviklet Awake 2 til at rumme alle de erfaringer, metoder og teorier vi har opsamlet gennem de år vi har afviklet Awake 1, og som et naturligt springbræt til en dybere transformation.

BEGYNDELSEN ELLER SLUTNINGEN?
Mange fortæller at de ser Awake 1 som en uddannelse der rammer bredt og dækker rigtigt mange af de behov man har som leder. Alligevel ser vi en tendens til at man står tilbage med ligeså mange nye spørgsmål, som man har fået besvaret på uddannelsen. Flere af vores kunder siger ofte den sidste dag på uddannelsen: ”Jamen, det her er jo kun begyndelsen”.

I månederne efter afslutningen på Awake 1, hører vi at vores kunder bl.a. spørger sig selv: ”Hvordan kommer jeg videre herfra og hvordan undgår at miste det jeg har lært?”. For nogen slutter rejsen med Awake 1. For andre, ja så er det kun begyndelsen.

NYE DIMENSIONER
Vi har udviklet Awake 2, til ikke bare at vedligeholde træningen fra Awake 1 [til det formål, har vi et netværk man kan melde sig ind i, hvor vi laver Basic Awake Training], men at løfte vores kunder endnu mere. Vores intention er at tage læringen fra Awake 1 til helt nye dimensioner. Vi ønsker at bygge seriøst ovenpå med nye teorier, nye tanker, nye teknikker og mere avancerede træningsmetoder.

HØJERE TIL LOFTET
Hvor Awake 1 handler om at blive et ekstraordinært menneske, handler Awake 2 om at tænke mere kreativt og holistisk. Vi er committede til fortsat at give dig værktøjer til at være en leder der performer i dagligdagen. Metoderne og teorierne vi bruger på Awake 2 vil give dig det, men også meget mere. Vi ønsker at bidrage til at du kan give meget af dig selv på en måde som ikke dræner din energi, hvor du er mere i balance med dig selv. 

Med de nye værktøjer begynder du at se nye sammenhænge og at finde flere kreative ressourcer i dig selv. Du lærer at se tingene i et større perspektiv. 

FARVEL TIL KLASSELOKALET [NÆSTEN]
På Awake 2 kan kan vi give dig en ny type feedback, fordi vi ser dig i uden for et traditionelt undervisningslokale. Vi guider dig gennem en række fysiske aktiviteter som friluftsliv, teknisk kampsport [helt ufarligt, men lærerigt] og yoga. Alt sammen for at træne dig i at udvide din komfort-zone til at kunne være meget mere åben som leder.

ER DU KLAR TIL EN NY REJSE?
Med Awake 2 programmet afslutter du en intens 2-årig leadership-rejse [med en tydelig rød tråd], der vil være med dig i mange år frem. Er du klar til at færdigøre uddannelsen?

MODUL 1: Heros journey
På modul 1 slår vi tonen an med at introducere Heros journey modellen [Joseph Campell]. Dette arketypiske fortællingsmønster og template er vores ”frame-work” på hele forløbet. Heros journey beskriver den såkaldte mono-myth, som vi kender så godt fra film og bøger. Det er en slags dannelsesrejse, hvor helten i historien tager på et eventyr, gennemgår en krise, lærer af den og vender styrket tilbage til sit liv som et nyt menneske, der er i stand til at bidrage til samfundet på nye måder. Når en leder har integreret Heros journey frame-worket i sit leadership mind-set vil udfordringer fremstå i et andet lys. Det er lettere at bevare et overblik og se mere holistisk på situationer. Du læser at skabe alliancer med de rette personer og at stå stærkt i modvind. Heros journey modellen passer godt sammen med den tendens fremtidsforskere ser der er blandt talentfulde ledere, der ønsker at bruge sig på nye måder og undgå at sidde fast i hamsterhjulet.

MODUL 2: Being a leader you can trust
På modul 2 tager vi hul på et komplekst og følsomt emne: Tillid. Tillid er et diffust begreb. Awake leadership solutions har gennem en årrække udarbejdet en 12-trins model, som er en blanding af erfaringer fra danske organisationer, sprogfilosofi, persontypesystemet enneagrammet. Modellen [Leadership trust] du lærer, er beregnet til at blive anvendt som et værktøj til at pin-pointe præcis hvor tilliden mangler i en relation, så svage områder kan styrkes eller tilliden kan genopbygges. De fleste af os ville være nærtagende, hvis nogen sagde til os at de havde mistet tillid til os. Sådan behøver det ikke være. Denne model giver adgang til meningsfyldte samtaler og til at hele relationer i et team. Med denne model kan du sige ”Jeg stoler på dig på rigtigt mange punkter, men tilliden er forsvundet lidt på punkt 3 & 4”. Det viser dig præcist, hvor der skal sættes ind. Når du har været på dette modul, er du godt klædt på til at have tillidsfremmende samtaler fremover, om alt det der er vigtigt for dig. Din tillid til dig selv på din Heros journey, vil også være betydelig øget med en masse ny ammunition til dine fremtidige kampe.

MODUL 3: Balanced leadership
I den vestlige verden handler ledelse om at opnå resultater og om at kunne trykke på speederen. Det handler om skarp analyse og handling. Men tiderne ændrer og tiden vi lever i stiller større krav at vi skal kunne arbejde mere kreativt. Den danske arbejdskultur har bestemt mange feminine kvaliteter, men den maskuline mentalitet gennemsyrer stadig mange virksomheder. Den maskuline mentalitet, som meget er baseret på logik, vedholdenhed og analyse, er nødvendige kvaliteter i enhver organisation. For rigtigt mange ledere falder mere feminine kvaliteter som intuition, balance, pause og kreativitet desværre ikke særligt naturligt. Hvis vi som ambitiøse ledere ikke skal brænde vores lys i begge ender, skal vi begynde at fokusere på holistiske værdier. Med de mere feminine kvaliteter får vi adgang til at bruge os selv mere fuldt ud og vi bevæger os fra at være en resultatskabende leder, til også at kunne være en leder i balance, der skaber store forandringer. 

MODUL 4: Learning forward
Mange af vores kunder har prøvet at være succesfulde og kender fint til den opskrift som handler om at arbejde hårdt for at nå et resultat. Det er en model der virker og som man kan bruge resten af sit liv. Intet kommer gratis til en. Det ved vi. Vi ved også at work/life balance virker og at det kan betale sig at bruge nogle mere feminine kvaliteter i sin lederstil. På Modul 4 tager vi tingene et skridt videre og ser på hvad der sker med vores erfaringer jo ældre vi bliver. Vi dykker ned i hvordan man som leder kan lære at arbejde mere holistisk ved at kunne omstille sit fokus i anden halvdel af livet for at kunne kapitalisere på ens livserfaringer. På den måde får du mere udbytte af dine indsatser også selvom du ikke har rundet de 50 endnu. Vi inddrager religion, filosofi, enneagrammet og sætter det hele sammen med teorierne fra foregående moduler. Alt sammen foregår under den store norske himmel højt oppe i bjergene. 

MODUL 5: The awakened leader 
Hvad vil det sige at være en vågen leder, der ikke bare er mindfull for sin egen skyld, men for at kunne bidrage i det store hele? På sidste modul undersøger vi hvordan vi mennesker kan gøre os selv immune overfor forandringer gennem personlige forsvarsmekanismer og gennem at være låst fast i begrænsende paradigmer. Du lærer værktøjer til at bryde ud af den middelmådighed vi kan være forfalden til i vores hverdage. Vi træner dig i at være en modig leder der bidrager med samtaler i din organisation, der vækker folk.

KREATIVE RAMMER
Vi tager til The Lodge [Sverige] M1 & M5 og til Møllle [Sverige] M2. Begge steder har vi naturen tæt på og et inspirerende og utraditionelt undervisningslokale. På begge moduler er der en enkelt overnatning på stedet. Mølle er relativt billigt. The Lodge er lidt dyrere. Begge moduler er KUN to dage [8-23 & 8-18], så du ikke skal tage så meget fri fra arbejdet.

INTO THE WILD
Den tid vi sparer på Modul 1, 2 og 5 bruger vi til gengæld på Modul 3 og 4. Modul 3 og 4 afvikles nemlig i Norge, hvor vi skal i vildmarken. Det er vildt dybt inspirerende. Vi skal op til lyset, bjergene og roen. Hvor vi rejser hen varierer, og vi vælger et nyt område fra modul til modul. Det kan også være vejrafhængigt, med evt. last minute changes. Du skal påregne fysisk træning op til de to ture og bør starte din træning mindst to måneder før. Du kan tilkøbe at få tilrettelagt et individuelt træningsprogram. Du får en udstyrsliste tilsendt med alt udstyr du skal skaffe. Awake leadership solutions har ekspeditionstelte, satellitradio, kogegrej etc. Vi rådgiver gerne omkring de vigtigste investeringer og har samarbejdsaftaler med udstyrsbutikker, hvor du får rabat. 

SKAL VI VIRKELIG HELT TIL NORGE?
Så hvorfor tager vi så afsted og bruger så lang tid på transport? Som moderne mennesker bliver vi hele tiden distraherede i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kan være svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med klar åben himmel, grantræer og bjergrige horisonter. Derfor. Og fordi naturen i de områder vi rejser til er storslået og rejsen værd. Punktum. Modul 3 & 4 er fra torsdag kl. 13.00-Søndag kl. 8.00.
Man kører med de andre fra teamet og overnatter evt. på vejen. De fleste kører onsdag aften efter arbejdet. Bare rolig, vi spilder ikke tiden i bilerne. På vejen op forbereder vi med vedkommende øvelser og på hjemturen debriefer vi i meget af tiden. Der er ca. 10 timer hver vej. Regn med at i skal lave øvelser [forberedelse og evaluering] ca. 4-5 timer [ud af de 10 timer].

FÅ RO PÅ I VORES BASE-CAMP [Yin-balance]
Vi overnatter i ekspeditionstelte, der kan opvarmes i de kolde måneder. Selvom naturen er rå, går vi ikke ned på mangel på komfort. Hver aften laver vi en hyggelig base-camp, så vi kan reflektere over dagens oplevelser. På modul 3 bliver vi på samme sted længere tid og går noget mindre. Det kan være at vi bliver præcist samme sted alle tre dage, men måske flytter vi lejren lidt hver dag. Modul 3 er altså overvejende et Base-camp modul.

VÆK DIN INDRE EVENTYRER [Yang-power]
Både Modul 3 og Modul 4 har stærke eventyrelementer og du kommer helt sikkert tilbage til Danmark med gode historier fra begge ture. Det mest fysiske modul er dog Modul 4 hvor vi går længere i udfordrende off-trail terræn og hvor du bliver mere udfordret. Du kommer stærkere og mere robust hjem. På Modul 4 er vi mere i bevægelse på et slags Adventure trek gennem dale, kløfter og bjerge. Modul 3 har mere fokus på Yin-balance, og Modul 4 på Yang-power. På begge moduler er vi i noget af skandinaviens fineste natur med rent drikkevand direkte fra små bække og stor himmel, der løfter dig og giver styrke helt ind i sjælen.

BLIV EN BEDRE TEAMPLAYER
Gennem alle moduler træner du din evne til at samarbejde positivt med andre , men vildmarksturene giver dig særlige gode muligheder til at være en person med overskud som andre kan regne med og når alle er trætte.

DEAL MED DIN STRESS, FØR DEN DEALER MED DIG
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage op i bjergene, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. Omgivelserne og vores nye træningsmetoder giver dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen efter tilbagevenden til dit liv i Danmark. Du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv fremover. I de kommende måneder efter hjemkomst vil du opleve at du bliver mere til stede overfor din familie og mærkbart mere modig i dine beslutninger på jobbet. 

FÅ ADGANG TIL MEGET MERE FRIHED OG KREATIVITET
Bjergene og naturen i sig selv vil også inspirere dig til at tænke større og det er det primære vi ønsker at opnå. For mange kan det også være en succesoplevelse at være rigtigt udenfor, at kunne klare sig godt med egen rygsæk og i sammenarbejdet med de andre deltagere.

VI TRANSFORMER OGSÅ DIN KROP
Vildmarksturerne gør meget godt for din krop. Du opbygger styrke, mobilitet, balance og udholdenhed i din forberedelse. I efteråret mødes vi et par gange til martial arts træning i en rigtig kampsportsklub, hvor vi har lejet lokalerne. På nogle moduler er både yoga, Awake-movement og martial arts integreret i selve undervisningen. Ekstra yoga-træning og martial arts training kan tilkøbes. 

INVESTERING
70.000 kr + moms

NÆSTE HOLD STARTER 4. FEBRUAR [Kun 4 pladser ledige]
Modul 1: 4-5 februar [The Lodge, Sverige] 8-23 & 8-18
Modul 2: 21-22 april [Mølle, Sverige] 8-23 & 8-18
Modul 3: 18-21 juni [Norge: Base camp] 13.00 d. 18 juni-08.00 d. 21juni [tider for Alvdal]
Modul 4: 11-14 september [Norge: Adventure trek] 13.00 d. 11 sep.-08.00 d. 14 sep [tider for Alvdal]
Modul 5: 17-18 november [The Lodge, Sverige] 8-23 & 8-18

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, for et personligt møde, eller hvis du vil tilmelde dig.
T 5192 2629 M th@awake-leadership.dk

DOWLOAD PROGRAM HER

KURSUSBETINGELSERNE
Engagement

Det forventes at du deltager på alle moduler. Du skal påregne tid mellem moduler til praktisk træning af teorien fra de enkelte moduler. Tidskravet varierer fra modul til modul, men du kan ofte selv planlægge dine aktiviteter. Det forventes at du laver alle opgaver, overholder aftaler, er i kommunikation og møder velforberedt op til hvert modul. Mellem modulerne tilbydes ekstratræning.

Feedback
På modulerne vil du opleve at du får feedback omkring dit lederskab, kommunikation og energiniveau. Det er vigtigt at du er villig til at tage feedback konstruktivt til dig. Feedbacksessioner kan være intensivt også når det ikke er dig selv der er i fokus. Man kan blive i ganske særlige tilfælde blive taget af holdet uden økonomisk dispensation, hvis vi gennem en længere periode oplever at en deltager ikke samarbejder. Man bliver absolut ikke sådan lige taget af holdet, men hvis en deltager ikke samarbejder kan den negative energi ødelægge det for resten af holdet. Hvis du selv vælger at stoppe på uddannelsen undervejs, vil du ikke få refunderet penge eller blive kompenseret.

Fravær
Du kan have op til 2 dages fravær og stadig gennemføre uddannelsen. Ved fravær, forventes der at du i samarbejde med os laver en plan for hvordan du indhenter det tabte undervisning. Hvis du skulle komme i den uheldige situation at have mere end 2 dages fravær, kan du ikke længere blive på holdet. I denne situation tilbydes du at overflytte til et senere kursus. Overflytningsfee varierer alt efter hvor langt du er i forløbet. Ved akut sygdom, som forhindrer dig i at starte på det hold, du er tilmeldt, kan du rykke din tilmelding til næste hold. Du kan flytte hold én gang pga. sygdom.

Framelding
Ved framelding mister du tilmeldingsgebyret. Ved mindre end 16 uger til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end12 uger til afholdelse gives ikke refusion.