The awakened leder program [Part 2]

john-westrock-638048-unsplash.jpg

Awaken more

 

Awake 2: The journey continues
Holistic leadership and greater perspective

Gennem de sidste tre år har vi arbejdet intenst på at udvikle en værdig overbygning til Awake 1 [tidl. SLP]. Vi kan nu endelig præsentere en uddannelse med masser af hestekræfter.

BEGYNDELSEN ELLER SLUTNINGEN?
Efter afslutningen på Awake 1 [tidl. SLP], hører vi at vores kunder bl.a. spørger sig selv: ”Hvordan kommer jeg videre herfra?”. For nogen slutter rejsen med Awake 1 [tidl. SLP]. For andre, ja så er det kun begyndelsen.

HØJERE TIL LOFTET
Hvor Awake 1 [tidl. SLP]  fokuserer på at blive et ekstraordinært menneske, handler Awake 2 om at tænke mere kreativt og holistisk. Du lærer at du sagtens kan give meget af dig selv, men på en måde som ikke dræner din energi. Du lærer tage valg fra et dybere sted. Du opnår at komme mere i balance.

FAST RESULTS OG LONG TERM EFFECT
Awake 2 er som Awake 1 [tidl. SLP] en dybdegående uddannelse over over 10 måneder [5 moduler], men du vil hurtigt mærke positive resultater i dit liv allerede mens du går på uddannelsen. Måden forløbet er designet på, garanterer altså både “fast results” og “long-term effect“. Ligesom på Awake 1.

VÆRKTØJER ELLER TRANSFORMATION?
Det kan være svært at skulle prioritere, når man skal vælge uddannelse. Nogle uddannelser lægger vægt på at du lærer gode værktøjer, spændende teorier og effektive metoder. Andre uddannelser er mere proces-agtige i undervisningsformen, som kan virke dybere. Vi har valgt at kombinere to retninger. Du får altså det bedste fra begge verdener som sikrer at du stadig kan bruge uddannelsen, i mange år efter at forløbet er afsluttet.

ER DU AWAKE ?
Der kan være mange grunde til at kigge på en uddannelse som vores. Det er er helt fint hvis man har nogle helt konkrete udfordringer man vil have løst. Altså specifikke mål med din ledelsesmæssige udvikling. Det kan også bare være at du bare gerne vil udvikle dig i en positiv retning uden at vide præcist hvor du skal hen. Vi ønsker at vække dig som moderne menneske i en scarcity-tid, hvor har brug for at tage stilling til mange ting for at bevare et sundt nærvær [telefoner, mange commitments etc.]. Vi ønsker at vække dig som leder, så det bliver lettere for dig at tage bevidste valg i din dagligdag. Og ja, vi ønsker faktisk at vække dig rent spirituelt & menneskeligt [ikke halleluja og røgelse, men evne til at se tingene i et lidt større perspektiv].

VI VÆKKER DIN IQ, EQ og SQ
På uddannelsen arbejder vi kontinuerligt og helt fra starten af med at udvikle tre forskellige inteligensområder. Din IQ [evne til at forstå og se ting skarpt], Din EQ [følelsesmæssige intelligens], Din SQ [spirituelle intelligens, med fokus på indre ro, balance og højere bevidsthed].

VORES AWAKENED LEADER KONCEPT
Awake 1 og Awake 2 er to selvstændige 1-årige programmer, men også kan ses som en samlet uddannelse. Fælles for begge programmer er at vi har god tid til at sikre at den nye læring sætter sig fast på en organisk måde, hvor det er tydeligt for alle i din omgangskreds at du har rykket dig. Der er forskel på udvikling og transformation. Begge uddannelser sørger for at du oplever begge dele.

VELKOMMEN TIL VORES OUTDOOR-CLASSROOM
På Awake 2 kan kan vi give dig en ny type feedback, fordi vi ser dig i uden for et traditionelt undervisningslokale. Her adskiller de to uddannelser sig markant [Altså Awake 1 og Awake 2]. På alle moduler undtagen modul 1, befinder vi os i naturen i fjerne områder. På Modul 3 & 4, hvor vi er højt oppe nordpå, vandrer vi en time den første dag til en base-camp hvor vi opsætter små og store telte til at beskytte os mod vind og vejr. På disse to moduler er der 8-10 timer undervisning om dagen kun afbrudt af madlavning, lidt yoga, brændehugning, hviletid og frivillige gå-ture i området. På Modul 2 og 5 kører vi ikke så langt væk. På disse to ture er der lidt mere vandring. Vandretiden er holdt til et minimum [max en times gåtur hver dag i gennemsnit] så vi har mest mulig tid i campen til oplæg, coaching, workbookøvelser og feedback. På Modul 2 og 5 vil der stadig være 7-8 timers undervisning hver dag. De fysiske krav vi med vores nye set-up ikke være særligt fysisk krævende. Vi har mere fokus på “væren”, og mindre på at vi skal ud og bruge vores kroppe.

INTO THE WILD
Hvor vi rejser hen varierer, og vi vælger et nyt område fra modul til modul. Det kan også være vejrafhængigt, med evt. last minute changes. Du får en udstyrsliste tilsendt med alt udstyr du skal skaffe. Vi har soveposer, rygsække, ekspeditionstelte, satellitradio, kogegrej etc. Vi rådgiver gerne omkring de vigtigste investeringer og har samarbejdsaftaler med udstyrsbutikker, hvor du får rabat. Regn med minimum 3.000 kr til køb af støvler og uldundertøj.

MODUL 1: Heros journey
På modul 1 slår vi tonen an med at introducere Heros journey modellen [Joseph Campell]. Dette arketypiske fortællingsmønster og template er vores ”frame-work” på hele forløbet. Heros journey beskriver den såkaldte mono-myth, som vi kender så godt fra film og bøger. Det er en slags dannelsesrejse, hvor helten i historien tager på et eventyr, gennemgår en krise, lærer af den og vender styrket tilbage til sit liv som et nyt menneske, der er i stand til at bidrage til samfundet på nye måder. Når en leder har integreret Heros journey frame-worket i sit leadership mind-set vil udfordringer fremstå i et andet lys. Det er lettere at bevare et overblik og se mere holistisk på situationer. Du læser at skabe alliancer med de rette personer og at stå stærkt i modvind. Heros journey modellen passer godt sammen med den tendens fremtidsforskere ser der er blandt talentfulde ledere, der ønsker at bruge sig på nye måder og undgå at sidde fast i hamsterhjulet.

MODUL 2: Being a leader you can trust
På modul 2 tager vi hul på et komplekst og følsomt emne: Tillid. Tillid er et diffust begreb. Awake leadership solutions har gennem en årrække udarbejdet en 12-trins model, som er en blanding af erfaringer fra danske organisationer, sprogfilosofi, persontypesystemet enneagrammet. Modellen [Leadership trust] du lærer, er beregnet til at blive anvendt som et værktøj til at pin-pointe præcis hvor tilliden mangler i en relation, så svage områder kan styrkes eller tilliden kan genopbygges. De fleste af os ville være nærtagende, hvis nogen sagde til os at de havde mistet tillid til os. Sådan behøver det ikke være. Denne model giver adgang til meningsfyldte samtaler og til at hele relationer i et team. Med denne model kan du sige ”Jeg stoler på dig på rigtigt mange punkter, men tilliden er forsvundet lidt på punkt 3 & 4”. Det viser dig præcist, hvor der skal sættes ind. Når du har været på dette modul, er du godt klædt på til at have tillidsfremmende samtaler fremover, om alt det der er vigtigt for dig. Din tillid til dig selv på din Heros journey, vil også være betydelig øget med en masse ny ammunition til dine fremtidige kampe.

MODUL 3: Vulnerability
I den vestlige verden handler ledelse om at opnå resultater og om at kunne trykke på speederen. Det handler om skarp analyse og handling. Men tiderne ændrer og tiden vi lever i stiller større krav at vi skal kunne arbejde mere kreativt. Den danske arbejdskultur har bestemt mange feminine kvaliteter, men den maskuline mentalitet gennemsyrer stadig mange virksomheder. Den maskuline mentalitet, som meget er baseret på logik, vedholdenhed og analyse, er nødvendige kvaliteter i enhver organisation. For rigtigt mange ledere falder mere feminine kvaliteter som intuition, balance, pause og kreativitet desværre ikke særligt naturligt. Hvis vi som ambitiøse ledere ikke skal brænde vores lys i begge ender, skal vi begynde at fokusere på holistiske værdier. Med de mere feminine kvaliteter får vi adgang til at bruge os selv mere fuldt ud og vi bevæger os fra at være en resultatskabende leder, til også at kunne være en leder i balance, der skaber store forandringer. Gennem hele modulet arbejder

MODUL 4: The enneagram in depth
På Awake 1 arbejder vi målrettet med enneagrammet fra et psykologisk perspektiv fokuseret på at kunne bruge værktøjet i hverdagen. På Awake 2 går vi spadestikket dybere og tager en vinkel på enneagrammet i forbindelse med din personlige udvikling i teams. Vi ser teamets sammensætning af profiler og hvilke kvaliteter teamet rummer, men også hvilke kvaliteter der skal skabes, hvis de mangler. Vi arbejder med at lave naturlige leadership-analyser, som du let selv ka bruge i dit eget team. På dette modul er der særligt fokus på coaching, workbookøvelser og feedback. Du kommer hjem med en fyldt notesbog og handlingsplan.

MODUL 5: Creative leadership
Hvad vil det sige at være en vågen leder, der ikke bare er mindfull for sin egen skyld, men for at kunne bidrage i det store hele? På sidste modul undersøger vi hvordan vi mennesker kan gøre os selv immune overfor forandringer gennem personlige forsvarsmekanismer og gennem at være låst fast i begrænsende paradigmer. Du lærer værktøjer til at bryde ud af den middelmådighed vi kan være forfalden til i vores hverdage. Vi træner dig i at være en modig leder der bidrager med samtaler i din organisation, der vækker folk. Fokus på modulet at at skabe øjeblikke af magi og bedre kunne influere folk med din karisma.

SKAL VI VIRKELIG KØRE SÅ LANGT?
Så hvorfor tager vi så afsted og bruger så lang tid på transport især på modul 3 og 4. Som moderne mennesker bliver vi hele tiden distraherede i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kan være svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med klar åben himmel, grantræer og bjergrige horisonter. Derfor. Og fordi naturen i de områder vi rejser til er storslået og rejsen værd. Punktum.

FÅ RO PÅ I VORES BASE-CAMP
Selvom naturen er rå flere steder, går vi ikke ned på mangel på komfort. I vores Base-camp opsætter vi vores outdoor classroom, hængekøjer, masser af varme drikke, varme fra bål. Alle naturmodulerne vil lade dine batterier op, men der er mest ro på på Modul 3 og 4. På de to moduler er vi i noget af skandinaviens fineste natur med rent drikkevand direkte fra små bække og stor himmel, der løfter dig og giver styrke helt ind i sjælen.

VÆK DIN INDRE EVENTYRER
Alle moduler har eventyrelementer og du kommer helt sikkert tilbage til Danmark med gode historier fra alle ture. Vi kommer til at være i områder hvor der er ulv, bjørn, vildsvin og rensdyr. Modul 2 og 5 vil være de mest fysisk aktive, men alle kan være med.

BLIV EN BEDRE TEAMPLAYER
Gennem alle moduler træner du din evne til at samarbejde positivt med andre. Vldmarksturene giver dig særlige gode muligheder til at være en person med overskud som andre kan regne med.

DEAL MED DIN STRESS, FØR DEN DEALER MED DIG
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage ud i naturen, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. Omgivelserne og vores nye træningsmetoder giver dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen efter tilbagevenden til dit liv i Danmark. Du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv fremover. I de kommende måneder efter hjemkomst vil du opleve at du bliver mere til stede overfor din familie og mærkbart mere modig i dine beslutninger på jobbet. 

TRANSFORMER OGSÅ DIN KROP
På nogle moduler er yoga og bevægelse integreret i selve undervisningen. Det er ikke nødvendig at træne en masse og være i super god form, men blot at du i det hele taget prioriterer sundhed, kost og fysisk træning i det år uddannelsen varer. Alle kan være med. Du anbefales at få en TBE vaccine.

MELLEM MODULERNE
Når du kommer hjem fra moduler vil der være en plug and play opskrift [leadership-udviklende opgaver] til hvordan du får læringen integreret i din dagligdag og i dit mindset. Du tilbydes to ekstratræninger på tre timer mellem hvert modul. Ved behov får du adgang til walk and talks med Thomas.

2020 DATOER
Modul 1: 4-5 februar [The Lodge hotel] 08.00-23.00 & 08.00-18.00 [Start og slut The Lodge]
Modul 2: 17-20 april [Glaskogen naturreservat] Afrejse Kbh. 07.00-Hjemkomst 20.00
Modul 3: 11-14 juni [Fulufjall nationalpark] Afrejse Kbh. 07.00-Hjemkomst 21.00
Modul 4: 16-19 sep. [Rogen naturreservat] Afrejse Kbh. 07.00-Hjemkomst 21.00
Modul 5: 28-30 oktober [Soderåsen nationalpark] Afrejse Kbh. 07.00-Hjemkomst 16.00

TRANSPORTTID
Modul 1 [60 min. fra Kbh.]
Modul 2 [7-8 timer fra Kbh.]
Modul 3 [10-11 timer fra Kbh.]
Modul 4 [11-12 timer fra Kbh.]
Modul 5 [90 min. fra Kbh.]

På modul 2,3 og 4 kan man vælge at flyve til Oslo og leje en bil og på den måde få biltransporttiden ned på en tredjedel.

PRIS
70.000 kr + moms + hotelovernatning på modul 1.

TILMELDING
Ved tilmelding betales 20.000 kr + moms i tilmeldingsgebyr. Restbeløbet er til forfald 8 uger inden uddannelsen starter.

KONTAKT FOR TILMELDING OG SPØRGSMÅL
Kontakt Thomas Hvistendahl for et personligt møde.
T 5192 2629 M th@awake-leadership.dk

DOWLOAD PROGRAM HER

KURSUSBETINGELSERNE
Engagement

Det forventes at du deltager på alle moduler. Du skal påregne tid mellem moduler til praktisk træning af teorien fra de enkelte moduler. Tidskravet varierer fra modul til modul, men du kan ofte selv planlægge dine aktiviteter. Det forventes at du laver opgaver, overholder aftaler, er i kommunikation, møder velforberedt op til hvert modul og er villig til at samarbejde omkring at få ekstratræninger afviklet i en travl hverdag.

Feedback
På modulerne vil du opleve at du får feedback omkring dit lederskab, kommunikation og energiniveau. Det er vigtigt at du er villig til at tage feedback konstruktivt til dig. Feedbacksessioner kan være intensivt også når det ikke er dig selv der er i fokus. Man kan blive i ganske særlige tilfælde blive taget af holdet uden økonomisk dispensation, hvis vi gennem en længere periode oplever at en deltager ikke samarbejder. Man bliver absolut ikke sådan lige taget af holdet, men hvis en deltager ikke samarbejder kan den negative energi ødelægge det for resten af holdet. Hvis du selv vælger at stoppe på uddannelsen undervejs, vil du ikke få refunderet penge eller blive kompenseret.

Fravær
Du kan have op til 2 dages fravær og stadig gennemføre uddannelsen. Ved fravær, forventes der at du i samarbejde med os laver en plan for hvordan du indhenter det tabte undervisning. Hvis du skulle komme i den uheldige situation at have mere end 2 dages fravær, kan du ikke længere blive på holdet. I denne situation tilbydes du at overflytte til et senere kursus. Overflytningsfee varierer alt efter hvor langt du er i forløbet. Ved akut sygdom, som forhindrer dig i at starte på det hold, du er tilmeldt, kan du rykke din tilmelding til næste hold. Du kan flytte hold én gang pga. sygdom.

Framelding
Ved framelding mister du tilmeldingsgebyret. Ved mindre end 12 uger til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 8 uger til afholdelse gives ikke refusion.