Awakened leaders community

sri-lanka-1452397-unsplash.jpg

Awaken other leaders

 

Join our unique community of awakened leaders
Its not difficult to awaken alone, its impossible

Når man har afsluttet en længerevarende og dybdegående lederuddannelse som vores Awake-program [tidl. SLP], føler man sig ofte knivskarp, robust og i balance. Efter et par måneder kan de store tanker godt forsvinde lidt i en travl hverdag.

VI VED DU HAVDE GODE INTENTIONER
Det kan være svært at holde fast trods gode intentioner. De tre største behov vi ser hos de ledere vi har uddannet er: 1. At kunne bruge det man har lært og få den nye viden til at være top-of-mind. 2. At få samme slags nærværende coaching, feedback og sparring som man fik på uddannelsen. 3. At kunne bibeholde et højt selvbevidsthedsniveau. I Awake leadership solutions ønsker vi at imødekomme de tre specifikke behov. I efteråret 2019 starter vi et et netværk for alle, der er blevet uddannet af Thomas Hvistendahl gennem årene.

VI KAN IKKE GØRE DET ALENE
Sandheden omkring alle vores programmer er, at det er mennesker der skaber transformation. Det er ikke vores værktøjer, coaching og teorier. Det er mennesker med hjerter, visioner, styrke og sjæl. Vi har brug for andre. Vi har brug for vågne, bevidste og afklarede ledere [mennesker] i vores netværk for selv at forblive vågne. “It is not difficult to awaken alone, it is impossible”.

SÅDAN GØR VI DET SAMMEN
Netværket er bygget op af to typer aktiviteter:

01  To årlige 2 - dages moduler. Fokus på modulerne er at træne sparring, coaching og feedbackskills. Modulerne er planlagt til afvikling januar og september[på Sjælland]

02  Medlemmerne koordinerer community-træninger ud fra egne behov i deres virksomheder. Træningerne koordineres via Awake leadership solutions community app. Intentionen med community-træningerne er at blive feedback-skarp, men også at bidrage til at løse konkrete forretningsmæssige udfordringer for de andre medlemmer.

HVORNÅR STARTER VI SÅ?
Første community-event er 14 november 2019. Første træningsmodul er i januar 2020.

PRIS
20.000 kr + moms [årligt fee].

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl, hvis du vil meldes ind.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk