Awakened team proces

Boardroom-2.jpg

One strong team

 

Waking up everyone on the team
Becoming a group of present, self-aware and highly awake leaders

Når en ledergruppe ikke performer optimalt, kan det koste en organisation. Silodannelse og marginalisering af bestemte individer er destruktivt for trivsel og High performance. Der kan sagtens sidde 5-6 højt-intelligente ledere i et lederteam, der alligevel ikke får tingene til at virke. Årsagerne kan være mange forskellige ting: Frygt, forskellige agendaer og manglende selvindsigt er bare nogle af dem. Når vi i Awake leadership solutions kommer ind i billedet, er det ofte når topledelsen igennem en længere periode, har prøvet en del forskellige tiltag. 

DEN INDLEDENDE PROCES
Vores tilgang er at tage et to timers uforpligtende møde, hvor vi sammen afdækker jeres udfordringer. Vi lytter og prøver at forstå jeres komplekse situation. Ved det næste møde præsenterer vi en kreativ løsning til jer og hvordan vi opbygger jeres unikke Awakened team proces. Det er muligt at tale med nogle af vores ambassadører, der har været vores træning igennem, inden i endeligt committer jer.

SELVE FORLØBET
Vores Awakened team proces vil altid strække sig ud over10 træningsdage fordelt på ca. 10 måneder. Vi følger jer mellem modulerne med individuelle samtaler. Der er forskellige tilkøbsmuligheder.

VORES COMMITMENT
Vi hjælper jer med at skabe en fremtid uden begrænsninger og hvor alle i teamet er committede til hinandens succes. I vil mærke en betydelig impact på jeres evne til at samarbejde som vågne, bevidste og afklarede ledere.

Forløbet kan afvikles i alle lande både på dansk og engelsk. Vi rejser overalt.

PRIS
Fra 20.000 kr + moms pr. dag

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, for en personlig samtale.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk