Fitness

victor-freitas-549190-unsplash.jpg

Awaken your body

 

Designing a healthy lifestyle in our movement school
A personalized fitness plan with a creative movement approach

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. Jo højere op vi kommer ad karrierestigen, jo sværere kan det være at finde tid til at holde kroppen og hjertet i form. 

Du er ikke meget værd for dine medarbejdere og din familie hvis du er død, er vores motto [selvom det lyder makabert]. Derfor skal vi passe på dig og dit helbred. Alligevel er det fysiske aspekt kun en del af den måde vi tænker krop og bevægelse på i Awake leadership solutions. 

BRYD MED FORTIDEN
Mange af os tænker meget lineært, når det kommer til træning. ”Jeg er blevet for gammel”, ”Jeg laver det jeg plejer”, ”Jeg kan ikke nå det”. Vi er heller ikke altid særligt kreative og eksperimenterende i vores tilgang. Derfor slides vores kroppe ofte i de samme bevægebaner i vores sport som vi kender, eller vi misbruger den ved ikke at bruge den. Hvis vi kan genfinde en kreativ kropslig intelligens, vi det bidrage til en mere kreativ tilgang til ledelse. Du vil begynde at turde prøve flere nye ting af på arbejde. Det tror vi på.

OPBYGNING
Hver session er bygget op som en kreativ 4-lags sandwich: Clearing-træning-feedback-planlægning.

SELVE TRÆNINGEN
Først taler vi om dine mål, fysiske udfordringer og behov. Så guider jeg dig i en række sammenhængende og tekniske øvelser. Træningen bliver bygget op ud fra din aktuelle dagsform med fokus på smerteområder samt der hvor din krop mangler styrke, mobilitet og smidighed. Vi bruger vægte, kettlebells, trx, kampsport, yoga, natural movement og egen krop. Efter træningen debriefer vi og planægger hvordan du kan arbejde videre med at få implementeret en masse god træning i dit liv. Træningen vil være medium-krævende med samme intensitet som det anbefales at du træner ved, for ikke at blive skadet.

COACHINGEN
Når vi mødes er det jo til en nærværende og mindfull fysisk træning. Der vil også være et personligt lederskabsfokus for sessionerne. Verdens bedste træningsprogram er nemlig intet værd, hvis du ikke er motiveret til at træne. Intentioner er derfor, at du i løbet af forløbet får åbnet op for en ny måde at tænke krop og bevægelse på. Måske får du løst en fysisk problemstilling fysioterapeuterne ikke kunne få bugt med og helet et sted der gør ondt. Sammen får vi tilrettelagt et nyt effektivt program, der passer ind i din livsstil og som du kan overholde. Vi skal nu ikke bare have lavet et træningsprogram, men et program som også understøtter din ledelsesmæssige udviklingsproces. I flere af øvelserne vil du bevæge dig på nye måder, som hjælper til at tænke på ud af boksen [også i din dagligdag]. Sammen ser vi på hvilke forhindringer [indre og ydre] der er for at du kan ændre livsstil og får prioriteret din sundhed. Efter hver session skal du føle dig styrket og inspireret. Det sørger vi i fælleskab for at du bliver.

DIN FORBEREDELSE
Du skal sende lidt info omkring det du ønsker at fokusere på i sessionerne, ca. en uges tid før første session. Det kan være en god ide at bevæge dig lidt i dagene op til, men ikke godt hvis du spiler en hård fodboldkamp dagen før. Du skal jo have mest muligt værdi ud af sessionen. Det får du ikke med mælkesyre i benene. Ellers handler det mest om at du bare skal møde op og have din kalender med, så vi sammen kan planlægge dine bevidste handlinger efter sessionen.

DIN NYE PLAN
Ellers handler det mest om at du bare skal møde op og have din kalender med, så vi sammen kan planlægge dine bevidste handlinger efter sessionen.

PRAKTISK
Vi mødes i Vesterbronx gym, Vestbrogade 76. Indgangen til centeret er betalt for dig. Senere kan du melde dig ind hvis du ønsker det. Du kan parkere lige bag Føtex eller på Gl. Kongevej. Du kan klæde om i centret. Alm. træningstøj er fint.

PRIS
10.000 kr + moms [2x3 timer].

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl, så vi kan få vores første aftale i kalenderen indenfor få uger.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk