Wilderness group

john-bakator-357645-unsplash.jpg

Awaken in mountains

 

Awaken your leadership instincts on an adventurous backcountry off-trail trek
Re-connect, re-group, re-think

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. At spænde buen hårdt og have tunnelsyn på vores mange commitments, er ofte nødvendigt for at lykkes. Over en lang periode kan det dog slide på vores kroppe og rent mentalt, kan vi komme til at glemme os selv. 

HVOR DISTRAHERET ER DU?
Vi bliver distraherede hele tiden i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kanvære svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med klar åben himmel og bjergrige horisonter. 

LAD OS TAGE DIG MED I BJERGENE
At komme back-to-basics i et par dage kan både være forebyggende for stress, men kan være særligt helende, når kroppen rent faktisk er begyndt at sige fra. Sammen med en leadership-coach & guide, der er uddannet friluftsvejleder og i vildmarksførstehjælp [Thomas], vil du med slukket telefon [dog har vi satellittelefon med] begive dig ud i noget af den smukkeste natur i Skandinavien.

UNDERVISNING HVER AFTEN
På alle ture vil der være undervisning i leadeship-teorier og fascilitering hver aften i base-camp.

COACHING, FEEDBACK OG SPARRING
Undervej på turen modtager du coaching, feedback og sparring omkring det der er aktuelt og vigtigt i dit liv, så du kommer nulstillet tilbage. Vi anbefaler at du sender dine fokuspunkter til os forud for turen.

STYRKEN VED AWAKENED COMMUNITY
Vores gruppeture afvikles typisk over 4-5 dage [inkl. kørsel fra Kbh.]. På gruppeturene er der primært fokus på at opretholde det unikke fællesskab, der er blandt de ledere vi har uddannet på vores længerevarende uddannelser. Vi sætter normalt en tur op efter behov fra vores graduates. Nogle gange er der mulighed for at man kan tilslutte sig et Awake 2 forløb, der skal derop som en del af deres uddannelse.

FÅ RO PÅ I VORES BASE-CAMP [Yin-balance]
Vi overnatter i ekspeditionstelte, der kan opvarmes i de kolde måneder. Selvom naturen er rå, går vi ikke ned på mangel på komfort. Hver aften laver vi en hyggelig base-camp, så vi kan reflektere over dagens oplevelser. På junituren bliver vi på samme sted længere tid og går noget mindre. Det kan være at vi bliver præcist samme sted alle tre dage, men måske flytter vi lejren lidt hver dag. Junituren er altså overvejende et Base-camp modul. På Base-camp turen kan der være tid til en top-tur.

VÆK DIN INDRE EVENTYRER [Yang-power]
Både junituren og septemberturen har stærke eventyrelementer og du kommer helt sikkert tilbage til Danmark med gode historier fra begge ture. Det mest fysiske er dog septemberturen hvor vi går længere i udfordrende off-trail terræn og hvor du bliver mere udfordret. Du kommer stærkere og mere robust hjem. På septemberturen er vi mere i bevægelse på et slags Adventure trek gennem dale, kløfter og bjerge. Junituren har mere fokus på Yin-balance, og septemberturen på Yang-power. På begge ture er vi i noget af skandinaviens fineste natur med rent drikkevand direkte fra små bække og stor himmel, der løfter dig og giver styrke helt ind i sjælen.

BLIV EN BEDRE TEAMPLAYER
Gennem alle moduler træner du din evne til at samarbejde positivt med andre , men vildmarksturene giver dig særlige gode muligheder til at være en person med overskud som andre kan regne med og når alle er trætte.

DEAL MED DIN STRESS, FØR DEN DEALER MED DIG
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage op i bjergene, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. Omgivelserne og vores nye træningsmetoder giver dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen efter tilbagevenden til dit liv i Danmark. Du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv fremover. I de kommende måneder efter hjemkomst vil du opleve at du bliver mere til stede overfor din familie og mærkbart mere modig i dine beslutninger på jobbet. 

FÅ ADGANG TIL MEGET MERE FRIHED OG KREATIVITET
Bjergene og naturen i sig selv vil også inspirere dig til at tænke større og det er det primære vi ønsker at opnå. For mange kan det også være en succesoplevelse at være rigtigt udenfor, at kunne klare sig godt med egen rygsæk og i samarbejdet med de andre deltagere.

VI TRANSFORMER OGSÅ DIN KROP
Vildmarksturerne gør meget godt for din krop. Du kan tilkøbe et personligt træningsprogram. 

PLANLÆGNING
Vi mødes alle 2 uger inden afrejse for at få styr på alt udstyr og se på rute på kort. Når vi mødes taler vi også hvilket psykologisk fokus du skal have på turen og hvad du forventer at checke ind med.

FORBEREDELSE
Du modtager en detaljeret udstyrsliste en måned ved tilmelding.

DETALJERNE
De fleste kører aftenen før efter arbejdet. Deltagerne koordinerer indbyrdes. Regn med en overnatning på lille hotel nord for Oslo. På vejen op forbereder vi med øvelser og på hjemturen debriefer vi. Der er ca. 10 timer hver vej. Regn med at i skal lave øvelser [forberedelse og evaluering] ca. 4 timer [ud af de 10 timer].
Tidspunkterne der er angivet nedenunder er hvornår vi mødes i Alvdal.

DER ER TO MULIGHEDER FOR AT KOMME MED OS PÅ TUR I 2019
[13-16. juni] Alvdal vestfjell [13.00 13/9-08.00 16/9]
[11-14. sep.] Alvdal vestfjell [13.00 11/9-08.00 14/9]

PRIS
20.000 kr + moms + transport og personligt udstyr

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, hvis du er interesseret i at deltage på en af de åbne ture eller ønsker at vi skal designe et eventyr for jeres lederteam.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk