Wilderness journey for AW2 graduates

nicholas-selman-0K04MHG-Vx8-unsplash.jpg

Re-awaken in the wild

 

Awaken your leadership instincts on an wild adventurous crosscountry water-journey
Re-connect, re-group, re-think

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. At spænde buen hårdt og have tunnelsyn på vores mange commitments, er ofte nødvendigt for at lykkes. Over en lang periode kan det dog slide på vores kroppe og rent mentalt, kan vi komme til at glemme os selv. 

LAD OS TAGE DIG MED PÅ VILDMARKSSØER OG FLODER
At komme back-to-basics i et par dage kan både være forebyggende for stress, men kan være særligt helende, når kroppen rent faktisk er begyndt at sige fra. Sammen med en leadership-coach & guide, vil du med slukket telefon [dog har vi satellittelefon med] begive dig ud i noget af den smukkeste natur i Skandinavien.

UNDERVISNING HVER DAG
På alle ture vil der være undervisning i leadeship-teorier og fascilitering hver dag i base-camp.

COACHING, FEEDBACK OG SPARRING
Undervej på turen modtager du coaching, feedback og sparring omkring det der er aktuelt og vigtigt i dit liv, så du kommer nulstillet tilbage. Vi anbefaler at du sender dine fokuspunkter til os forud for turen.

STYRKEN VED AWAKENED COMMUNITY
På gruppeturene er der primært fokus på at opretholde det unikke fællesskab, der er blandt de ledere vi har uddannet på vores længerevarende uddannelser. Vi sætter normalt en tur op efter behov fra vores graduates.

FÅ RO PÅ I VORES BASE-CAMP [Yin-balance]
Selvom naturen er rå, går vi ikke ned på mangel på komfort. Hver aften laver vi en hyggelig base-camp, så vi kan reflektere over dagens oplevelser.

VÆK DIN INDRE EVENTYRER [Yang-power]
Turene har stærke eventyrelementer og du kommer helt sikkert tilbage til Danmark med gode historier. Du kommer stærkere og mere robust hjem. Skandinaviens fineste natur med rent drikkevand direkte fra små bække og stor himmel, løfter dig og giver styrke helt ind i sjælen.

BLIV EN BEDRE TEAMPLAYER
Du træner du din evne til at samarbejde positivt med andre på alle vores kurser , men vildmarksturene giver dig særlige gode muligheder til at være en person med overskud som andre kan regne med og når alle er trætte.

HVOR DISTRAHERET ER DU?
Vi bliver distraherede hele tiden i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kanvære svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med klar åben himmel og bjergrige horisonter. 

DEAL MED DIN STRESS, FØR DEN DEALER MED DIG
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage op i bjergene, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. Omgivelserne og vores nye træningsmetoder giver dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen efter tilbagevenden til dit liv i Danmark. Du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv fremover. I de kommende måneder efter hjemkomst vil du opleve at du bliver mere til stede overfor din familie og mærkbart mere modig i dine beslutninger på jobbet. 

FÅ ADGANG TIL MEGET MERE FRIHED OG KREATIVITET
Bjergene og naturen i sig selv vil også inspirere dig til at tænke større og det er det primære vi ønsker at opnå. For mange kan det også være en succesoplevelse at være rigtigt udenfor, at kunne klare sig godt alene og i samarbejdet med de andre deltagere.

PLANLÆGNING
Ved tilmelding taler vi også hvilket psykologisk fokus du skal have på turen og hvad du forventer at checke ind med.

NÆSTE PLANLAGTE WILDERNESS JOURNEY
Næste planlagte tur er i august 2020 til Rogen naturreservat i Sverige [12 timers kørsel]. Turen er en packraft-tur, hvor vi padler i gummibåde 80% af tiden over små søer og vandløb igennem vildmarksområder. Turen varer 3-4 dage.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle kunder der tidligere har deltaget på vores Norgesture som har grundlæggende friluftslivsfærdigheder.

PRIS
25.000 kr + moms for leadership-træning, personlig feedback, guiding, sikkerhed, forplejning.

UDSTYR
Deltagere koordinerer selv transport og har basic udstyr som støvler, tøj, rygsæk og soveposer. Du modtager en detaljeret udstyrsliste en måned ved tilmelding. Vi leverer packrafts, redningsveste, padler, ekspeditionstelte og sikkerhedsudstyr.

KONTAKT
T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk