Muay thai

leslie-jones-650509-unsplash.jpg

Awaken your instincts

 

Get access to internal yang-power and leadership-charisma
A highly technical martial arts training that awakens your spirit

Da vi havde lavet psykologisk leadership træning i over 10 år, begyndte vi at introducere Martial arts [Muay thai] på vores programmer. Vi afholdt os fra at træne fuld kontakt, men valgte at fokusere på en teknisk tilgang. Vi blev overraskede over hvilken stor forskel i vores kunders karisma.

BRYD MED FORDOMMENE
Meget leadership træning handler om være fattet, saglig og kunne kontrollere sig selv. Vi begyndte at indse at vi i mange situationer var nødsaget til at tage andre metoder i brug, hvis vi ville rykke kunder i bestemte situationer. Først var vi nødt til at bryde tabuet om at Martial arts [Muay thai] er farligt. Mange CEOs [som Christian Stadil] dyrker faktisk Muay thai.

VÆRDIEN AF MUAY THAI
1. Kan være med til at give lavere blodtryk 2. Visuel opmærksomhedsevne trænes 3. Koordinationen skærpes betydeligt 4. Koncentrationsevner styrkes under pres 5. At vedholde fokus over længere tid 6. Indlæringsevner forbedres 7. Fysisk robusthed og stærkere hjerte 8. Afstresning af aggression 9. Forbedrede reflekser 10. Ro og respekt for andre. 11. Mere karismatisk fremtoning.

1:1 SESSIONER RYKKER
Til at starte med lavede vi holdtræninger for nogle kunder. Mest for at lave noget usædvanligt, der ville vække dem ud af deres kontrollerede komfortzoner. Men det var først da vi prøvede at lave 1:1 sessioner at vi opdage hvor genialt et værktøj det var at kombinere thai-boksning med feedback omkring lederens evne til at fokusere og styre sin energi. Vi så at klienten faktisk kunne lære meget mere om sig selv fordi tingene blev meget fysiske og mere “lige på”. MUAY THAI er sjovt, fysisk styrkende og godt til selvforsvar, men vi ser det mest som en fantastisk feedback situation, som adskiller sig fra at sidde på hver sin side at et skrivebord.

OPBYGNING
Hver session er bygget op som en kreativ 3-lags sandwich: Clearing-Træning-Feedback

TRÆNINGEN
Først taler vi om dine mål, fysiske udfordringer og behov. Så guider jeg dig i en række tekniske øvelser med boksehandsker og skinner på. Du har skridbeskytter og tandbeskytter på selvom du ikke bliver slået på. Vi træner præcision, bevægelse og reaktionsevne. Alt sammen ud fra dit fysiske niveau. Træning er medium-intens, udfordrende og sjov. Vi træner en times tid og afslutter med et par yogaøvelser.

COACHINGEN & FEEDBACK
Under træningen får du løbende feedback omkring bevægelser, reflekser, reaktionsevne, kraftoverførsel, kontrol og koordination. Efter træningen sætter vi det i forbindelse med den person du er på arbejdet. Til sidst ser vi på hvordan du kan bruge de indsigter og din kropsstyrke rent taktisk i forskellige situationer fremadrettet.

EN UTRATIONEL COACHINGSESSION
Når du går hjem vil det være med et smil på læben. Du vil føle dig mere robust og parat til at håndtere de udfordringer der er i dit liv på en langt mere balanceret måde.

FORBEREDELSE
Du skal sende lidt info omkring det du ønsker at fokusere på i sessionerne, ca. en uges tid før første session. Bare lidt info omkring det der fylder i dit liv. Det kan være en god ide at bevæge dig lidt i dagene op til, men ikke godt hvis du spiler en hård fodboldkamp dagen før. Du skal jo have mest muligt værdi ud af sessionen. Det får du ikke med mælkesyre i benene.

PRAKTISK
Vi mødes i Mikenta, Roskildevej 14. Du kan klæde om i centret. Alm. træningstøj er fint. Vi har alt udstyr.

PRIS
10.000 kr + moms for 2 sessioner [2x3 timer].

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl, så vi kan få vores første aftale i kalenderen indenfor få uger.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dka