Christina Skive

Owner - COO

AcuPharma

En fantastisk rejse med læring om hvem jeg er og hvem jeg ikke er, hvem jeg godt vil være og hvordan jeg bliver en bedre udgave af mig selv. Hvordan jeg er med eller imod andre mennesker og hvem jeg er som leder. Jeg er selvstændig og har et lille firma (det er vokset siden) og tankerne inden kurset var mange. Hvad skal jeg bruge det til, med sådan en lille virksomhed? Hvad er det egentligt for noget og tør jeg det? Jeg opnåede at blive en bedre udgave af mig selv arbejdsmæssigt og fik stor forståelse for hvem jeg er, hvad jeg gør og hvorfor jeg handler som jeg gør. Hvordan jeg bliver mere comittet, fokuseret og målrettet. Hvordan jeg kan være en bedre kollega, ven, kone og mor. The awakened leader program [Awake 1] er et kursus der har og stadig transformerer mit liv. Jeg kan kun varmt anbefale alle jer der har muligheden, do it!


Jeanne Helsted

Owner

AcuPharma

Før jeg tilmeldte mig Thomas Hvistendahls The awakened leader program [Awake 1], deltog jeg i 3-4 åbne workshops. Herefter meldte jeg mig til Leadership forløbet sammen med min forretningspartner og sikke en rejse. Thomas er spændende, inspirerende, empatisk og udfordrende og har bragt mig ind på en ufravigelig vej med et konstant fokus på mit lederskab på alle områder af livet. Jeg er blevet et vågent, stærkt og passioneret menneske, og det er kommet 100 gange retur både forretningsmæssigt og i mine private relationer. Jeg er et meget taknemmeligt menneske...


Camilla Treschow Schrøder

Co-Founder, CEO

Cyber Security Agency

For mig var formålet med at deltage på The awakened leader program [Awake 1] at træde i karakter som leder. Som selvstændig med en ekspanderende virksomhed havde jeg behov for at tage lederrollen på mig, frem for blot at løbe forrest og vise vejen. Personlig gennemslagskraft og kommunikation var desuden på listen over nødvendige udviklingsområder. The awakened leader program [Awake 1] gav ikke den forventede lineære vej til målet, som et traditionelt lederudviklingsforløb havde leveret. The awakened leader program [Awake 1]blev for mig en udviklingsrejse i forhold til at tage personligt lederskab både privat og arbejdsmæssigt, det har givet en unik indsigt i hvordan vi påvirker vores omgivelser og den forskel man kan gøre for andre ved at være oprigtigt nærværende, tage ansvar, kommunikere og være modig. Thomas er en inspirerende, vidende og engageret underviser, der overrasker og udfordrer. Tak til dig Thomas for inspiration til at blive et bedre menneske og en mere autentisk leder – OG STOR tak for din vedholdenhed og det mod du udviser, når du udfordrer os alle.


Erasmus Holm

CMO

MSD

Jeg startede på The awakened leader program [Awake 1] hos Thomas Hvistendahl uden helt at vide hvad jeg gik ind til. Uden omsvøb kan jeg sige at det forandrede mit liv både personligt og professionelt markant. Forløbet gav mig mange værktøjer til at håndtere verden omkring mig. Både når jeg kom hjem og i samværet med familien, men også i høj grad i mine interaktioner med mine kolleger. Det fik øjenene op for mig at jeg havde brug for et skifte i min karriere, og nu er jeg i dag gladere i et bedre job end nogenside før. Jeg bruger f.eks. Enneagrammet dagligt i løbet af hele dagen, samt det feedback jeg har fået er at jeg virker meget mere behagelig at være sammen med og ikke så skræmmende som tidligere. Desuden har jeg hørt at jeg er virker mere inspirerende end tidligere og mere åben. Jeg kan anbefale Thomas og hans ydelser til alle som kigger på at få deres professionelle (og måske personlige) liv forandret til det postive.


Frederik Malling Juul

Head of theatrical distribution

SF Studios

Det er lige så svært at pin-pointe, præcis hvad det er som The awakened leader program [Awake 1]har givet mig, som det er at pin-pointe præcis hvad forløbet indebærer. Og det skal opfattes som ros. For det trækker så mange tråde gennem privat- og arbejdsliv, at det til sidst er umuligt at skille tingene ad. Man lærer ufattelig meget om sig selv, og ufattelig meget om de mennesker der er omkring en. Viden som løfter dig selv og dem omkring dig, om det så er kolleger, kunder, venner eller familie. Skåret ind til benet, tager jeg mig selv mere alvorligt nu. Jeg er langt mere bevidst om hvordan min væremåde påvirker andre mennesker, og det er brugbart i alle livets forhold. Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker over og bruger de værktøjer jeg har fået.


Michael Frost Jensen

Head of IT & AV

Danish Film Institute

To me The awakened leader program [Awake 1] has all the components of modern leadership practice. Thomas teaches both the theory and practical models in psychology, coaching and communication skills. His method of teaching is very personal and profound, demanding the very best of yourself. The awakened leader program [Awake 1] has given me a shift in perspective, inward and outward, like no other leadership training. At times the course is emotionally intense, pushing your limits like a hard exercise. Thomas dares you, with a caring heart, to reach a new level of leadership and purpose. He succeeds in this with every graduate. I recommed The awakened leader program [Awake 1] for everyone who seeks the extraordinary, willing to reach the full potential of yourself.


Anders Kuhn Saaby

CTO

GlobalConnect A/S

Det er nu 4 år siden jeg gennemførte SLP programmet hos Thomas, så min helt umiddelbare begejstring over ny indsigt og viden har efterhånden fortaget sig. Jeg kan til gengæld nu konstatere, at jeg på SLP fik et solidt og langtidsholdbart fundament, til at udvikle mit lederskab; ikke bare dengang, men stadig den dag i dag. Jeg vover påstanden, at jeg i dag både er en bedre leder med min erfaring fra Thomas’s SLP program, og er nået hertil med færre fejltagelser og frustrationer.


Christina Heiselberg Højfeldt

Head of Global Strategy Office

Falck

Jeg har gået på The awakened leader program [Awake 1] I 2012/2013. For mig har koblingen mellem nogle kraftfulde kommunikations –og coaching værktøjer og indsigten i personlighedstyper gennem Enneagrammet været utrolig stærk. Det har givet en særdeles værdifuld indsigt i andre og hvordan jeg bedre kan interagere med dem. Samtidig har den personlige indsigt i egen adfærd og mønstre gjort mig i stand til at ændre nogle uhensigtsmæssige ting, samt gjort det lettere at sætte ord på mine ønsker og behov, så andre bedre kan støtte mig. The awakened leader program [Awake 1] har således givet mig nogle værktøjer til langt hurtigere at kunne ændre kurs når jeg ’kører fast’ – og finde noget mere passion i det jeg arbejder med.


Lena Kongsbach

Enhedschef

Center for byplanlægning - Københavns Kommune

Med sit helt unikke kursus The awakened leader program [Awake 1] har Thomasskærpet min opmærksomhed på, hvad der er vigtigt i mitpersonlige lederskab og givet mig indsigt i samt effektive værktøjer til, hvordan det kan styrkes. Et intenst kursus med en formidabel formidler!


Klaus Søe Rylov

Vice President & Head of Commercial Management TV & Broadband

YouSee

Jeg har arbejdet med Thomas på mange forskellige planer. Personlig udvikling, udvikling af afdelinger og udvikling af ledergruppe.The awakened leader program [Awake 1] har uden tvivl været den mest skelsættende begivenhed i min karriere og for hver gang jeg har arbejdet med Thomas er der lagt nye lag på hvordan jeg kommunikerer, min måde at lede og forstå kollegaer og ikke mindst indsigt i mig selv i forhold til hvilke tanker og handlinger jeg gør. Alt sammen bidrager til jeg er meget mere effektiv og opnår ganske enkelt flere resultater.


Hans Christian Eriksen

Chief Sales Officer (CSO)

Progressive A/S

I forbindelse med udvikling af salgsledelse deltog jeg i The awakened leader program [Awake 1]hos Thomas. Selve kurset var yderst givende, og Thomas var megetengageret, dedikeret og teoretisk stærk samtidig med, at han vargod til at bruge problemstillinger fra hverdagen.


Sanne Kjær

Kundedirektør

KAB

Thomas giver med The awakened leader program [Awake 1] et fantastisk forløb for deltagerne. Som deltager har jeg oplevet at blive klogere på mig selv og mit lederskab samt klogere på verden omkring mig. Thomas har hele tiden med stort engagement og indlevelse udfordret mig til at tage næste skridt og fastholde mig selv i processen. Thomas er en fantastisk coach og formidler med stor personlig integritet. 


Henry Kierkegaard

Founding Partner

KILO

Thomas is a very unique person, who shows his vulnerability andcourage by dedicating his life to making people he works with understand that they can change and improve, and thereby createresults they had never expected.


Jesper Platz

Managing Director, partner

DMA Research A/S

Jeg har deltaget på The awakened leader program [Awake 1] i foråret 2011. SLP er uden tvivl det kursus jeg har deltaget på, hvor jeg har lært mest om mig selv som person og leder, ikke mindst takket være Thomas' indsats og nogle gode og inspirerende med-kursister. De fleste kurser jeg har deltaget på har jeg stort set glemt efter 2 år - men ikke dette! Thomas er en krævende, engageret og ambitiøs kursusholder, men man får som deltager mulighed for virkelig flytte sig - både i sit privatliv og sit arbejdsliv. Så er du til et kursus med vitaminer og kraft, og ikke bare tom snak, så kan jeg klart anbefale The awakened leader program [Awake 1] og Thomas!


Isabelle Navarro Vinten

Head Of Department

Ministry of Environment and Food

Thomas leverer ledelsesudvikling der gør en forskel! Jeg har gennem Stillwater Leadership Programme styrket mit lederskab og skabt resultater med en professionalisme og autencitet, som ikke havde været mulig uden Thomas indsigtsfulde tilgang til personlig udvikling. Integritet og empowerment er nogle af nøgleordene, der kendetegner udbyttet.


Michael Skovgaard Jensen

Head of Retail Sales

Canal Digital

Jeg var deltager på The awakened leader program [Awake 1] i 2011/2012 samt SLP Retreat oktober 2012 SLP har givet mig stor personlig indsigt samt en række konkrete værktøjer i mit daglige lederskab. Thomas har et utroligt drive, en jern-vilje samt en kæmpe lyst til at videreformidle SLP værktøjer & Ennegram. Thomas får via dette engagement skabt et unikt forløb som er utrolig inspirerende og meget brugbart i mit daglige arbejdsliv samt privatliv. Thomas har med The awakened leader program [Awake 1] skabt det kursus der har rykket mig mest! 


Steffen Meyer

CEO & Partner

NetHire ApS & Garant Udlejning A/S

Det var med en vis form for nysgerrig skepsis, at jeg meldte mig på The awakened leader program [Awake 1]. Nu her godt halvvejs i forløbet, er mine forventninger til fulde blevet indfriet. Jeg har som mangeårig topleder virkeligt fået skærpet mit forhold til hvad ægte nærvær, klare budskaber og opmærksomhed omkring min egen "being" betyder for både min integritet og arbejdsglæde. Og man giver hvad man får, så effekten fra mine medarbejdere og kolleger har været ligeså tydelig. Jeg glæder mig overordentlig meget til de følgende moduler, og til at bevæge mig endnu længere ind i eneagrammets forunderlige verden.