New year retreat

dominik-dombrowski-80197-unsplash.jpg

Waking up the future

 

Come retreat with us next january
New horizons, renewed hope, newfound strength

Hvert år afholder vi fremover et to-dages leadership-retreat hver januar. Vi tager ud af Kbh. ca. en times kørsel ind i Sverige direkte til The Lodge, hvor der er booket værelser til alle.

GENFIND DIN INTENTION
Vi bliver hele tiden distraherede i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Dit purpose kan være svært at fastholde, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med en kort tilbagetrækning.

NYE VISIONER
At komme ud af byen i to døgn, hvor du arbejder med dine ambitioner, kan både virkeligt givende og en værdifuld investering i at have det rette fokus i året der kommer.

EVALUERING & MÅLSÆTNING
Første dag evaluerer vi året der gik med primært fokus på de væsentligste læringspunkter. På dag 2 ser vi fremad og planlægger.

AFSLAPPEDE SAMTALER VED PEJSEN
80 % af tiden på The Lodge vil gå med undervisning og øvelser, men om aften er der tid til de mere uformelle samtaler ved pejsen med et glas rødvin.

WALK AND TALKS I DE SVENSKE SKOVE
Vi bor jo på et godt hotel på en lille bakketop. I løbet af dagene vil der være mulighed for at gå gode ture ud i området og trække på naturens inspiration til den nye fremtid du er ved at skabe.

STYRKEN VED DET FORTROLIGE RUM
Jo mere vi har på spil i livet, jo mere har vi brug for et fortroligt ”rum“. På de to dage vil du dele mange forskellige ting med andre. Alt fra dine bekymringer, frygt og udfordringer til dine håb, visioner og drømme. Du vil opleve at du kan åbne mere op i denne setting vi befinder os i. Især efter at vi træner vores nærvær og evne til at lytte.

GODE YIN-MOMENTS
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage tid til dig selv, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. Nu kan du også følge den opskrift som mange succesfulde CEO´s over hele verden bruger [at sætte tid af til at re-connecte med sig selv for at få bedre ideer]. Det vil give dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen, og du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv som helhed. 

SKARP PLANLÆGNING
Når vi giver os selv mere ro og tid til at reflektere, åbner det op for en skarpere planlægning og et fremadrettet Yang-drive. Du kommer til at tage gode beslutninger for dig selv som du får tid til at planlægge ind i din kalender, så det kommer til at ske.

FEEDBACK OG COACHING
Du får løbende coaching og feedback på retreatet omkring dine ledelsesmæssige mål for 2020. Deltagerne hjælper hinanden til nye indsigter, og at alle bliver inspireret til nye bevidste handlinger og evt. får løst et ledelsesmæssigt dilemma.

RELATIONER DU KAN BRUGE TIL NOGET
Retreatet er åbent for alle. Nye kunder, såvel som gamle er velkomne. For alle er retreatet en rigtig god mulighed for at knytte bånd med potentielle gode arbejdsrelationer og hvem ved, måske en ny god ven.

DETALJERNE
Når du har tilmeldt dig til retreatet, skal du blot kontakte The Lodge og booke dit værelse [der er forskellige pakker]

PRIS
1 person: 5.000 kr + moms.
Pris for par: 9.000 kr + moms.

Man afregner selv for mad og overnatning.

DATO & TIDER
11 + 12 januar [9-18 + 8-16.30]

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, hvis du vil vide mere om retreatet og vil tilmelde dig.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk