Solo adventure

adventure-aerial-shot-beautiful-1427513.jpg

Re-awaken yourself

 

Finding your way to yourself and the leader you really are
Re-connect, re-group, re-think

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. At spænde buen hårdt og have tunnelsyn på vores mange commitments, er ofte nødvendigt for at lykkes. Over en lang periode kan det dog slide på vores kroppe og rent mentalt, kan vi komme til at glemme os selv. Wilderness solo er mere et personligt Awake health produkt fremfor en oplevelsesrejse. 

LAD OS TAGE DIG MED I NATUREN
At komme back-to-basics i et par dage kan både være forebyggende for stress, men kan være særligt helende, når kroppen rent faktisk er begyndt at sige fra. Sammen med en leadership-coach & guide, der er uddannet friluftsvejleder og i vildmarksførstehjælp [Thomas], vil du med slukket telefon [dog har vi satellittelefon med] begive dig med rygsæk ud i noget af den smukkeste natur i Skandinavien. Vi rejser enten til Norge [4-dages turen] eller Midt-sverige på 3-dages turen. 1-dags turen er i Sydsverige.

DIT PERSONLIGE 1:1 EVENTYR
Hele turen er sat op omkring dine unikke behov og ønsker. Det er kun dig og en leadership-coach/guide på turen. Sansynligvis ser vi ingen andre mennesker i naturen. Måske ser vi en rovfugl på himlen eller ser spor fra ulv og bjørn, men vi færdes for det meste off-trail i områder der ikke besøges ofte af andre.

COACHING, FEEDBACK OG SPARRING
Undervej på turen modtager du coaching, feedback og sparring omkring det der er aktuelt og vigtigt i dit liv, så du kommer nulstillet tilbage. Vi anbefaler at du sender dine fokuspunkter til os forud for turen. Vi laver løbende nærværsøvelser.

FÅ RO PÅ I VORES BASE-CAMP [Yin-balance]
Vi overnatter i ekspeditionstelte, der kan opvarmes i de kolde måneder. Selvom naturen er rå, går vi ikke ned på mangel på komfort. Hver aften laver vi en hyggelig base-camp, så vi kan reflektere over dagens oplevelser.

VÆK DIN INDRE EVENTYRER [Yang-power]
Turen har eventyrelementer i sig og du kommer helt sikkert tilbage til Danmark med gode historier fra begge ture. Det mest fysiske er dog septemberturen hvor vi går længere i udfordrende off-trail terræn og hvor du bliver mere udfordret. Du kommer stærkere og mere robust hjem. Vi kan lave en tur hvor du er mere i bevægelse på et slags Adventure trek gennem dale, kløfter og bjerge. Vi kan også vælge at have fokus på Yin-balance, fremfor Yang-power. Uanset hvad du vælger, vil vi være i noget af skandinaviens fineste natur med rent drikkevand direkte fra små bække og stor himmel, der løfter dig og giver styrke helt ind i sjælen.

HVOR TRÆT ER DU?
Vi bliver distraherede hele tiden i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kanvære svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med klar åben himmel og bjergrige horisonter.

DEAL MED DIN STRESS, FØR DEN DEALER MED DIG
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage op i bjergene eller ind i skovene, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. Omgivelserne og vores nye træningsmetoder giver dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen efter tilbagevenden til dit liv i Danmark. Du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv fremover. I de kommende måneder efter hjemkomst vil du opleve at du bliver mere til stede overfor din familie og mærkbart mere modig i dine beslutninger på jobbet. 

FÅ ADGANG TIL MEGET MERE FRIHED OG KREATIVITET
Bjergene, klipperne og naturen i sig selv vil også inspirere dig til at tænke større og det er det primære vi ønsker at opnå. For mange kan det også være en succesoplevelse at være rigtigt udenfor, at kunne klare sig godt med egen rygsæk.

VI ARBEJDER OGSÅ MED DIN KROP
Vildmarken gør meget godt for din krop. Undervejs på turen arbejder din krop i helt anderledes bevægebaner end du er vant til. Det er sundt. Vi arbejder med mobilitet, meditation og yoga for at skabe en bedre kropslig balance omkring skader og spændinger.

FÅ DIN KROP I BEDRE BALANCE
Du kan tilkøbe et personligt træningsprogram så du kan forberede dig, hvis du ønsker en mere udfordrende tur og ønsker at ændre livsstil.

PLANLÆGNING
Vi mødes 2 uger inden afrejse for at få styr på alt udstyr. Når vi mødes taler vi også hvilket psykologisk fokus du skal have på turen og hvad du forventer at checke ind med.

FORBEREDELSE
Du modtager en detaljeret udstyrsliste ved tilmelding.

DETALJERNE
Solo-ture vælges af klienter der ønsker et 100 % individuelt fokus på deres unikke behov. Du bliver hentet på din adresse og vi har pakket alt udstyr. Du skal stort set ikke tænke på noget. Vi kører dig nordpå til ro, balance og ny inspiration. På vejen op kan vi samtale om det der udfordrer dig i hverdagen. På hjemturen debriefer vi. Der er 8 timers kørsel til Midt-sverige og 10 timer til vores destination i Norge. Vælger du 1- dags turen er der kun 2 timers transporttid.

DER ER TRE MULIGHEDER FOR DIG
-3 dage ude [Norge]
40.000 kr + moms + transport og personligt udstyr

-2 dage ude [Sverige]
30.000 kr + moms + transport og personligt udstyr

-1 dag ude [Sverige]
20.000 kr + moms + transport og personligt udstyr udstyr

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl, hvis du er interesseret i en personlig samtale om dine behov. Vi sætter en tur op der passer til dine kompetencer og aktuelle behov i et område der matcher dine interesser. Ture i Norge afvikles juni, juli, august og september. Ture til Midt-sverige afvikles april, maj, oktober.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk