1:1 Zen-walk

elijah-hail-182465-unsplash.jpg

Awaken your spirit

 

Three hours of zen-leadership in a timeless environment
Step outside your office for an unusual walk and talk

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. At spænde buen hårdt og have tunnelsyn på vores mange commitments, er ofte nødvendigt for at lykkes. Over en lang periode kan det dog slide på vores kroppe og rent mentalt, kan vi komme til at glemme os selv. Nu kan du altså også følge den opskrift som mange succesfulde CEO´s over hele verden bruger [at sætte tid af til at re-connecte med sig selv for at få bedre ideer]. Det vil give dig en langt bedre yin & yang balance i kroppen, og du lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i dit liv som helhed. 

ER DU I BALANCE?
Vi bliver hele tiden distraherede i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kan derfor være svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med en kort tilbagevenden til naturen. 

BACK TO BASICS
At komme back-to-basics i planlagte korte stunder, kan både være forebyggende for stress, og helende, når kroppen rent faktisk er begyndt at sige fra. Vi har integreret den vilde natur i flere af vores programmer, men nu det er også muligt at tage på kortere ture til skovene nord for København.

VORES ZEN-KONCEPT “KVARTALSTJEKKET”
Målgruppen
for 1:1 zen-walks er ledere der er seriøse omkring deres personlig lederskab, men ikke har tid til vores længerevarende programmer [AW 1 & AW 2]. Intentionen er at vi mødes en gang i kvartalet [du committer dig til 4 gange] og arbejder med dit mind-set, nærvær og generelle intention i din hverdag. Det er en måde du sikrer dig at du ikke falder ind i dit ego og glemmer de værktøjer du evt. har lært på vores uddannelser.. Vi lægger en plan og varierer i hvordan hver enkelt session afvikles. I løbet af året kommer vi rundt omkring i samtalerne der vil kredse om nærvær, ledelse, filosofi, religion, famile, helbred og din karriere.

YIN-MOMENTS
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage ud i skoven til en walk and talk, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. 

STYRKEN VED DET FORTROLIGE RUM
Jo højere vi kommer op ad karrierestigen, jo mere har vi faktisk også brug for et fortroligt ”rum“. Når vi har tre fulde timer sammen får du også mere tid til at åbne op for det du har brug for at komme i kontakt med.

COACHINGEN
Vi mødes altså fire gange i løbet af året til en nærværende samtale i naturen, omkring det der er vigtigt for dig at tale om. Jeg sørger for, at du i løbet af sessionen får nye indsigter, at du bliver inspireret til nye bevidste handlinger og evt. får løst et ledelsesmæssigt eller personligt dilemma.

PLANLÆGNING
Vi finder fire eftermiddage hvor det passer dig at mødes i Furesø oområdet. Typisk mødes vi fra 14-17, men det kan tilpasses til din kalender. Nogle sessioner er vi fysiske med rygsække på og laver lidt movement-træning andre gange taler vi mere. Alt blir planlagt efter din dagsform og dine behov. Vi planlægger et godt sted at mødes fra gang til gang. Om vinteren har jeg et telt med der kan opvarmes med en trasnportabel brændeovn, hvis der blir behov. Det er en god ide, hvis du skriver en mail til mig fra gang til gang et par dage inden. Bare så jeg ved hvilke udfordringer du er oppe i mod, så vi kan fokusere på det der vil give dig mest værdi.

DETALJERNE
Når vi mødes skal du lige lande. Så går vi ind i skoven. Vi stopper og laver nærværsøvelser. Nogle gange laver mad til dig mens du mediterer i en hængekøje. Andre gange har vi fokus på mere intense samtaler og coaching. Der kan også indgå mere fysiske øvelser.

PRIS
20.000 kr + moms for 4 stk. 1:1 Zen-walk sessioner.

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, så vi kan få vores første aftale i kalenderen.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk