Om Awake leadership solutions

Ideen til Awake leadership solutions startede i 2001. Her begyndte visionen om at tilbyde noget ekstraordinært til erhvervslivet at forme sig. I 2005 startede vi Stillwater leadership, hvor vi leverede tusindevis af timer leadership-træning til virksomheder som DSV, Nordea, Nets, Yousee, Novo Nordisk, Microsoft, ISS og Cowi

Efter 13 år med alt det gode Stillwater leadership stod for, var det tid til at folde alle vores erfaringer ud i nye produkter. Vi har fået nye kræfter ind i firmaet og stiller nu endnu skarpere på vores commitment til at gøre ledere vågne. Det er egentlig altid det, der har været vores primære commitment og spidskompetence. 

Med Awake leadership solutions, er vi på en måde genopstået mere servicemindede og er selv ret vilde med solutionsaspektet, der ligger i navnet. Altså at løse komplekse problemstillinger for vores kunder. Vi har åbnet nye afdelinger for leadershiptræning, coaching, organisationsudvikling, health and fitness, community, wilderness og free workshops.

Vi er stolte af at have skabt transformation i organisationer, bidraget til vækst på bundlinjer, hjulpet mennesker til bedre karrierer, udviklet helhjertede ledere og styrket sammenholdet i vores kunders familier i snart rigtigt mange år, selvom det aldrig har været let. Det bliver vi ved med i en ny og stærkere form.

/Thomas Hvistendahl [COO]