Team development in the wild

adventure-daylight-glacier-301391.jpg

Awakened team-spirit

 

Step-up to a nordic outside challenge to awaken true leadership instincts in everyone. Grow as individuals. Perform as a real team
Re-connect, re-group, re-think

Med lederjobbet følger ofte et stort ansvar. At spænde buen hårdt og have tunnelsyn på vores mange commitments, er ofte nødvendigt for at lykkes. Over en lang periode kan det dog slide på vores kroppe og rent mentalt, kan vi komme til at glemme os selv. Når en ledergruppe ikke performer optimalt, kan det koste en organisation. Silodannelse og marginalisering af bestemte individer er destruktivt for trivsel og High performance. Der kan sagtens sidde 5-6 højt-intelligente ledere i et lederteam, der alligevel ikke får tingene til at virke. Årsagerne kan være mange forskellige ting: Frygt, forskellige agendaer og manglende selvindsigt er bare nogle af dem. Når vi i Awake leadership solutions kommer ind i billedet, er det ofte når topledelsen igennem en længere periode, har prøvet en del forskellige tiltag. 

LAD OS TAGE JER MED I BJERGENE
At komme back-to-basics i et par dage kan både være forebyggende for stress, men kan være særligt helende, når vi kører for meget i de samme rutiner og vil bryde samarbejdsmønstre. Sammen med en leadership-coach & guide, vil I med slukkede telefoner [dog har vi satellittelefon med] begive jer ud i noget af den smukkeste natur i Skandinavien. På alle ture vil der være undervisning i leadeship-teorier og fascilitering hver aften i base-camp.

FÅ VÆKKET JERES LEADERSHIP INSTINCTS
Det primære fokus er at udvikle jeres fællesskab, og bryde usunde samarbejdsmønstre. Undervej på turen modtager i coaching, feedback og sparring udfra vores Leadership instincts teori som vi lærer jer undervejs.

VÆLG MELLEM TO TYPER AF TURE
I kan vælge med en Yin-balance eller Yang-power tur [Vi kan også lave en kombination]. På begge ture er vi i noget af skandinaviens fineste natur med rent drikkevand direkte fra små bække og stor himmel, der løfter dig og giver styrke helt ind i sjælen.

FÅ RO PÅ I VORES BASE-CAMP [Yin-balance]
Vi overnatter i ekspeditionstelte, der kan opvarmes i de kolde måneder. Selvom naturen er rå, går vi ikke ned på mangel på komfort. Hver aften laver vi en hyggelig base-camp, så vi kan reflektere over dagens oplevelser. På Yin-turene bliver vi på samme sted længere tid og går noget mindre. Det kan være at vi bliver præcist samme sted alle dage, men måske flytter vi lejren lidt hver dag.

VÆK JERES INDRE EVENTYRER [Yang-power]
På Yang-powerturene går vi længere i udfordrende off-trail terræn og hvor i bliver mere udfordret. I kommer stærkere og mere robuste hjem. Vi er mere i bevægelse på et slags Adventure trek gennem dale, kløfter og bjerge.

BLIV BEDRE TEAMPLAYERS
På turen træner i jeres evne til at samarbejde positivt med andre. Vildmarksturene giver jer særlige gode muligheder til at være en person med overskud som andre kan regne med.

HVOR DISTRAHEREDE ER I?
Vi bliver distraherede hele tiden i vores dagligdag af telefoner, mennesker og teknologi. Den berømte yin/yang balance, kanvære svær at skabe, og det kan til tider være fornuftigt at udskifte de trygge rammer i storbyen med klar åben himmel og bjergrige horisonter. 

DEAL MED JERES STRESS, FØR DEN DEALER MED JER
Flere og flere undersøgelser viser at korte yin-moments, som at tage op i bjergene, aktiverer den højre hjernehalvdel [vores kreativitet] og gen-aktiverer det parasympatiske nervesystem, der normaliserer stresshormoner i kroppen. Omgivelserne og vores nye træningsmetoder giver jer en langt bedre yin & yang balance i kroppen efter tilbagevenden til jeres liv i Danmark. I lærer at blive bedre til at skelne mellem koblingen og speederen i jers liv fremover. I de kommende måneder efter hjemkomst vil i opleve at i bliver mere til stede overfor hinanden i teamet, jeres familie og mærkbart mere modig i jeres beslutninger på jobbet. 

FÅ ADGANG TIL MEGET MERE FRIHED OG KREATIVITET
Bjergene og naturen i sig selv vil inspirere jer til at tænke større og det er det primære vi ønsker at opnå. For mange kan det også være en succesoplevelse at være rigtigt udenfor, at kunne klare sig godt med egen rygsæk og i samarbejdet med de andre deltagere.

VI TRANSFORMER OGSÅ JERES KROPPE
Både Yin-balance og Yang-power turene kræver lidt fysisk form. I kan tilkøbe et personligt træningsprogram. 

PLANLÆGNING
Vi mødes 4 uger inden afrejse for at få styr på alt udstyr og se på rute på kort. Når vi mødes taler vi også hvilket psykologisk fokus i skal have på turen og hvad i forventer at checke ind med. I modtager naturligvis en detaljeret udstyrsliste. Vi har også en rabatordning til friluftsbutikker til dit personlig udstyr. Vi har også en del i kan låne.

DER ER TRE MULIGHEDER FOR JER
-3 dage ude i Norge
-2 dage ude i Sverige
-1 dag ude i Syd-sverige

TRANSPORT
På vejen op forbereder vi med øvelser og på hjemturen debriefer vi. Der er 2-10 timer hver vej i bil.

PRIS
Kontakt os og vi sammensætter et tilbud til jer.

KONTAKT
Kontakt Thomas Hvistendahl allerede i dag, hvis du ønsker at vi skal designe et eventyr for jeres lederteam.

T 5192 2629
M th@awake-leadership.dk